Walk of fame (Drumul spre succes)

“Muzica nu minte.Dacă poate fi schimbat ceva în lume, acest lucru se poate întâmpla numai prin muzică.”(Jimi Hendrix)
Nu ne dorim să schimbăm lumea, dar dorim să schimbăm percepția celorlalți despre ceea ce suntem, despre ceea ce simțim, să îi lăsăm să cunoască lumea din care venim și, cunoscând-o, să ne înțeleagă și să ne accepte.
În a doua jumătate a lunii iulie 2021 a avut loc activitatea “Muzica naturii”. La această activitate au participat, la #căsuțaorion , 50 de tineri cu vârste cuprinse între 13-16 ani, de etnii diferite care #împreună au realizat instrumente muzicale necovenţionale, ce se vor constitui într-o expoziţie în săptămâna Festivalului multicultural stradal. Aceștia și-au însușit tehnici de lucru specifice, au dobândit abilități de comunicare eficientă, au înțeles că între oameni există diferenţe, dar că acceptarea lor colorează și dă sens lumii în care trăim. Nu în ultimul rând, și-au reamintit noţiuni de educaţie ecologică şi au înțeles necesitatea protejării naturii pentru #viitor. Activitatea „Muzica naturii a fost parte a proiectului „Drumul spre succes.
Proiectul “Drumul spre succes”este finanțat în cadrul Apelului 4 Conştientizare privind drepturile omului şi tratament egal prin Active Citizens Fund – Romania , parte integrantă a Mecanismului Financiar al Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021, este derulat de Asociația Orion – Choose to be a Star în parteneriat cu Asociația Romers Rettigheter și beneficiază de o finanțare în valoare de 35.180 euro prin programul Active Citizens Fund – Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Lasă un răspuns